DAG SANDAHLS ”DAGSLÄNDOR” TILLHÖR MÅSTELÄSNING!

För den som i likhet med mig inte är/kan vara medlem i Svenska S-kyrkan är läsning av Dag Sandahls (präst emeritus) texter ”Dagsländor” ett riktigt salt. Interiört i Svenska kyrkan (organisationen inkl ärkebiskop, biskopar och präster) är det värre än man kan tro.

Mycket värre. Undertecknad är, det bör sägas i sammanhanget, i likhet med många andra icke medlemmar djupt och traditionellt troende svensk Lutheran, i mitt fall med men en böjelse för det katolskt jesuitiska. Jag har genomfört Jesuiternas 9 dagars retreat två gånger. Jag är, sedan åratal, inte längre medlem i den politiserade S-vänster organisationen med det falskt klingande namnet Svenska kyrkan med den obehagligt falska Vanja Lundby Wedin i Svenska kyrkans politiska ledning. Läs Daniel Suhonens bok om avsättandet och avrättandet av Håkan Juholt! Svenska kyrkan är idag vorden en del av den s.k. rörelsen. Svenska kyrkan under ärkebiskopar och den politiska ledningen har blivit religiöst korrumperad och idelogiskt politiserad av Socialdemokraterna. Än värre är ondskan (också kyrkligt och karismatiskt menat) representerad av ”ärkebiskopen” Antje Jackelen och nu Modeus. Ni känner den gamla skanalhistorien om Djävulens bästa trick. Trick nummer ett, lura i folk att han inte finns. Trick nummer två, att klä sig i ärkebiskops och biskopsrock.

Länk till Dagsländorna:https://kyrkligsamling.se/?mailpoet_router&endpoint=track&action=click&data=WyI0NzIiLCI3ZmExODljZjM1ZThjMjM3YzM3Mjc2OWUxNGUxNTk0ZCIsIjMxNyIsImRlYTUxNGFjNzdmNSIsZmFsc2Vd

Lämna en kommentar