ORSAKERNA OCH KRAFTERNA BAKOM SVERIGES NUVARANDE POLITISKA OCH SOCIALA KAOS OCH NEDGÅNG – EN SCHEMATISK BESKRIVNING.

 

FINANSOLIGARKER FRÄMST I USA

SÅDANA SOM ROCKEFELLERS / ROTHSHILDS OCH DERAS MESSENGER BOY SOROS, M.FL FINANSIERAR ORGANISATIONER OCH AGENDOR SOM DRIVER FRÅGAN OM

 

GLOBALISM

SOM ÄR EN ÖVERORDNAD IDEOLOGI SOM DRIVS PÅ OLIKA SÄTT AV ORGANISATIONER SOM TRILATERALA KOMMISSIONEN, ROM-KLUBBEN, INTERNATIONAL BANK FOR SETTLEMENTS, BILDERBERGGRUPPEN, OPEN SOCIETY, NEW WORLD ORDER, AGENDA 2030, FEDERAL RESERVE, EU OCH FN, ETC.

KONKRET FÖR OSS MEDBORGARE VISAR SIG GLOBALISMEN GENOM EN FYRKLÖVER AV GLOBALA OCH NATIONELLA POLITISKA AGENDOR

 

1.MUSLIMSK MASSMIGRATION

SOM BRYTER SÖNDER SAMMANHÅLLNING

I EUROPA OCH SKAPAR KAOS POLITISKT,

SOCIALT OCH EKONOMISKT

 

2. KLIMATALARMISM

SOM MOTIVERAR ALLT

KRAFTIGARE STATLIGA POLITISKA,

SOCIALA OCH EKONOMISKA

INGRIPANDEN OCH ÅTGÄRDER

 

3.GENUSTEORI/FEMINISM/HBTQ

SOM FRÄMST BRYTER SÖNDER

DEN VIKTIGASTE ENHETEN

I NATIONEN DVS FAMILJEN

 

4. YTTRANDE- OCH FÖRENINGSFRIHETEN

URHOLKAS OCH MONTERAS NER FÖR ATT

SKRÄMMA OCH TYSTA KRITIKER. LAGSTIFTNING

MED GUMMIPARAGRAFER SOM ”HETS MOT

FOLKGRUPP.”

 

SYFTET

FÖR GLOBALISTERNA ÄR ATT KNÄCKA NATIONALSTATEN OCH INFÖRA EN TOTALITÄR VÄRLDSREGERING SOM HELT SKALL STYRAS POLITISKT AV MESSENGER BOYS TILL FINANSOLIGARKERNA

 

MÅLET ÄR ATT

KNÄCKA DEN VITA MEDELÅLDERS MANNEN SOM HISTORISKT SKAPAT ALL KULTUR, TEKNISK UTVECKLING, FÖRETAG, UPPFINNINGAR, INNOVATIONER, INFRASTRUKTUR, VETENSKAP, FILOSOFI OCH SOM KAN UTGÖRA BASEN I EN VERKLIG OPPOSITION MOT GLOBALISTERNA.

EN AGGRESSIV FEMINISM OCH HBTQ PROPAGANDA STÖDS OCH FINANSIERAS AKTIVT FÖR ATT BRYTA UPP DEN TRADITIONELLA FAMILJEN SOM UTGÖR GRUNDENHETEN I NATIONEN OCH NATIONENS UTVECKLING.

HOTET MOT GLOBALISTERNA KOMMER FRÄMST FRÅN VITA MEDELÅLDERS HETEROSEXUELLA MÄN SOM VÅGAR STÅ UPP OCH KRITISERA OCH IFRÅGASÄTTA VAD SOM SKER I SVERIGE OCH EUROPA IDAG!

”NYTTIGA IDIOTER” BLAND SOCIALISTER OCH LIBERALER BIDRAR OCH HJÄLPER TILL UTAN ATT FÖRSTÅ VAD DE UTGÖR EN DEL AV.

 

METODERNA

UTGÖRS NATIONELLT IDEOLOGISKT OCH POLITISKT AV MÅNGKULTUR / KULTUR-RELATIVISM / ALLAS LIKA VÄRDE / IDENTITETSPOLITIK / NEO-MARXISM / PK-IDEOLOGI

 

DET ÄR DESSA ORSAKSSAMBAND SOM VI ALLA PÅ VÅR KANT MÅSTE HA KLART FÖR OSS FÖR ATT GÖRA RÄTT ANALYS AV VARIFRÅN DET POLITISKA VANSINNET KOMMER OCH DRA KORREKTA SLUTSATSER OM VILKA KRAFTER VI MÅSTE ORGANISERA OSS EMOT OCH BEKÄMPA.

 

Ett svar to “ORSAKERNA OCH KRAFTERNA BAKOM SVERIGES NUVARANDE POLITISKA OCH SOCIALA KAOS OCH NEDGÅNG – EN SCHEMATISK BESKRIVNING.”

  1. FkDahl Says:

    Men varför är Sverige kanske värst i Europa? Varför värre än våra grannländer när det gäller debatt om detta? Är det för att Bonnier eller Wallenberg är så dominanta i Sverige (och vad tjänar egentligen Wallenberg på ett Sverige i upplopp?)

    Hittade din blogg idag, utmärka artiklar , men så är jag också medelålders vit man med vacker 10 årig blond dotter. Det finns vissa saker värda att kämpa och dö för!

    Jag lyssnar också på Ry Dawson, men också på moonofalabama och Sic Semper Tyrannis https://turcopolier.typepad.com/sic_semper_tyrannis/ vad gäller utrikespolitik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: