VILKA ÄR FIENDERNA? VILKA PERSONER HOTAR NATIONEN SVERIGE OCH DET ETNISKA SVENSKA FOLKET? 

I likhet med August Strindberg och Jan Myrdal anser jag att det sitter en person på var stol, var sak, var offentlig uppgift vare sig politisk eller offentlig administrativ. Jag nämner därför inte -ismer (en -ism gör inget, tar inga beslut, driver inga projekt, agerar inte som agent provocateur o liknande men förleder naturligtvis individer med ett falskt medvetande). Det är det alltid konkreta personer som gör. Skilj alltså ALDRIG på sak och person.

Hoten mot Sverige kommer ytterst från och styrs world wide av globalister som George Soros med son, familjen Rockefeller, familjen Wallenberg, familjen de Rothshields m.fl oligarker, stora företagskonglomerat som Blackrock och Vanguard och globala organisationer som EU och dess olika delar, UN och dess underorganisationer, Bank for settlements, World Economic Forum, World Bank, Bilderberggruppen, Agenda 2030 m.fl

Hantlangarna i Sverige, i realiteten springpojkar inget annat men skadliga ändå, är Magdalena Anderson, Ulf Kristersson och samtliga partiledare och partier i sjuklövern, inklusive Bonnier/Wolodarski DN m.fl media samt den socialistiska propagandaapparaten SVT och SR, med korrektare benämning utifrån uppgift och finansiering statstelevision och statsradio.

Feministerna som förstört förskolan och skolan, skapat feminiserade ”män” och ett stort antal förlorade ”soyapojkar” (ni ser dem ofta i offentlig miljö, kuvade, feminina utan stamina eller manlig utstrålning och aggressivitet). Feministerna ser inte, vill inte se och begripa vad de ställt och ställer till med. De är inte bara lurade in på trosorna de är enormt skadliga och farliga för svensk framtid avseende både kvinnor och män. Inkluderande avläggarna perversa hbtqi-are och deras agenter med transaktiviteter t o m för barn. Förbjud könsbyten helt och hållet.

Klimatalarmisterna (politiker, journalister, köpta ”experter) och de enorma summor skattepengar de öser in i olika projekt som grönt stål och andra svenska och globala projekt. Politiker och journalister ljuger t o m om vad de senare delarna av IPCC rapporterna visar. IPCC har skruvat ner prognoserna rejält från de första direkt stolliga påståendena. Läs själva IPCC:s senaste eller läsa Elsa Widdings genomgång av vad IPCC-rapporterna faktiskt påstår.

Det Migrationsindustriella Komplexets aktörer som medfört att en tredjedel av Sveriges befolkning är migranter och deras avkommor. Se min blogg om det komplexet: https://lennartwaara.com/2023/07/09/det-migrationsindustriella-komplexet-och-etno-nationalism/

De muslimska migranterna från Mellanöstern och Afrika. Dysfunktionella, lågkompetenta, lågkognitiva MENA migranter ställer till oreda och ett pågående lågintensivt inbördeskrig. De kostar oss skattebetalare plus 200 miljarder per år. Skador för tredje man oräknade. Nu utgör dessa kulturellt och etniskt främmande grupper en tredjedel av Sveriges befolkning. Folkutbytet är på gång och redan fullbordat i exempelvis Malmö och Södertälje med Stockholm och Göteborg på god väg. På min blogg https://lennartwaara.com finns ett stort antal empiriska texter om migrationen.

Lämna en kommentar